Безплатни мостри
Производство на 3D куполни лепенки

DomeDesign

Да не губим повече време , хайде да започваме ! Ние от DomeDesign вярваме , че това е един уникален продукт с широко приложение . За да се уверите в това , ние ще изпратим за вас безплатни мостри с различни по форма и дизайн обемни стикери . По този начин , вие ще имате възможност да прецените правилно вашите поръчки .

3D куполни обемни полиуретанови стикери

DomeDesignНие от DomeDesign държим вие да тествате адхезията , гъвкавостта и се уверите , че нашите стикери са подходящи за вашите проекти , преди да се инвестират ненужно време и пари . Как да поръчате безплатни мостри ? Ето как :Ще се уверите в качеството на стикерите , произведени от DomeDesign . Ще видите и пипнете гладката повърхност , 3D ефекта , еластичността . Ще можете да проверите как обемният стикер се "самолекува" след натиск от остър предмет .

обемни стикери

DomeDesignИзпратете имейл с тема : "Безплатни мостри" . В имейла напишете имената си , длъжността в организацията , която представлявате,точен адрес за доставка / Населено място , Пощенски код , Улица и номер , Държава ,Имейл адрес , Телефонен номер /. Моля да напишете как научихте за нас . Използвали ли сте до сега обемни стикери . Плюсове и минуси , според вашият опит .Напишете друга информация , която мислите , че ние трябва да знаем за вас , вашата дейност и нужди . Евентуални бройки и размери на стикери , които Ви интересуват . Веднага , след като получим вашето писмо , ние ще се свържем с вас по имейл и / или телефон , за да потвърдите желанието си за безплатни мостри .

Реклама с обемен стикер

DomeDesignНие ще изпратим безплатните мостри с Български пощи / . Пратка "Писмо" с приоритет и номер за проследяване . Ако искате да ползвате услугите на куриер , Вие ще платите разходите по транспорт . Ако искате да изпратим безплатни мостри извън територията на България , това може да стане по най различни начини , които ще уточним по имейл и / или телефон . Ние ще изпратим безплатните мостри на следващият бизнес ден , след като сме уточнили подробностите описани по горе . Сроковете за доставка са както следва :

България - 2 - 5 бизнес дни ;

Европа - 3 - 14 бизнес дни ;

Светът - 8 - 25 бизнес дни .

Ние изпращаме , както в Европа , така и в цял Свят .

Забележка : Сроковете за доставка могат да бъдат променяни по независещи от нас причини . Обикновено , това се случва , когато пощенските администрации са затруднени , в следствие на предстоящи празници или други проблеми .